Artikel over de Groene Brink in RENDA Magazine

Home / Geen categorie  / Artikel over de Groene Brink in RENDA Magazine

Renda, het netwerk voor professionals in de sociale woningbouw, publiceerde onlangs (mei 2018) een artikel over de Groene Brink onder de titel ‘Wat is de beste weg naar NOM?’.

Met de pilot van de Groene Brink willen de betrokken partijen ook onderzoeken hoe ze een concrete bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Aan het woord o.a. Pieter van den Biggelaar van EANTE, die de bewoners van woningen coacht, in opdracht van BrabantWonen: “We willen onderzoeken wat de beste methode is om NOM te bereiken. Door de vier verschillende installaties goed te monitoren en meten, kunnen we voor toekomstige projecten beter inschatten wat wel en niet werkt. Zo kunnen we beter invulling geven aan de verduurzamingsopgave. En dat is nodig, want die is fors”. Eante is een adviesbureau op het gebied van energietransitie en leefbaarheid en houdt zich bezig met het begeleiden en coachen van Nul-op-de-meter projecten.

Het artikel werd tevens gepubliceerd op de website van Renda. Hier treft u de complete PDF uit het magazine.