Home / Geen categorie  / Brabants Dagblad: Oss draait proefproject voor zuinige woningen
woning 45c

Vier huizen, vier verschillende installaties. Dat is de basis van een Oss’ proefproject dat meer moet leren over energiezuinige woningen. Voor dit project heeft BrabantWonen speciale huurders geselecteerd. Mensen die duurzaamheid erg belangrijk vinden en graag hun woon- en gebruikerservaringen willen delen. De ervaring van de bewoners speelt een belangrijke rol bij dit project. Hiermee willen BrabantWonen, Kemkens en Caspar de Haan hun duurzaamheidsambities verder ontwikkelen in de praktijk. Project de Groene Brink is een showcase / living lab voor deze partijen. Uniek hierbij is dat je nu niet de cijfers krijgt van testsituaties, maar uit huizen waar echt in geleefd wordt. In het artikel ook één van de huurders van het project aan het woord. Lees hier het hele artikel uit het Brabants Dagblad (10 maart 2018).